Warning: include_once(/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20
King Air 200 Flysimulator - årets julegave - pris DKK 2.000,- SJOVEVARER.DK

[photopress:Flysimulator.jpg,thumb,alignleft]Prøv at lande et transportfly i Kastrup – alt i mens du sidder trygt i Roskilde Lufthavn!

Med denne helt specielle oplevelse i en King Air 200 Simulator, kan man i en time glemme alt om verden udenfor. Du har her mulighed for at bl.a. at have fornemmelsen af, at du kan flyve under Øresundsbroen på vej ud og lande i CPH – og selvfølgelig sørge for at alle passagerer er i god behold!

Simulatoren bliver til daglig brugt til at træne professionelle piloter, og du kan blive en af dem for en kort periode.

Glæd dig til en vild oplevelse – et adrenalin rush er sikret med en oplevelse i King Air 200 Simulator.

Her er julegaven som der ikke ligger to af de samme af under træet – og helt den sikkert den der vil blive snakket mest om!

Køb den hos Gadgets (som leverer den pænt pakket ind så den også er spændende at åbne)