Warning: include_once(/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20
Ild Grill Spand - pris DKK 339,- SJOVEVARER.DK

[photopress:Firebucket04.jpg,thumb,alignleft]Ild Grill Spanden er en cool, transportabel grill til dine pøller og steakes i sommerlandskabet.
Og den er så praktisk at du bare hanker op i spanden når det er tid til at drage hjemad.

Måler: 28 x 26 cm ( som en 10 liters gulvspand)