Warning: include_once(/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20
Flydende højttalere - pris DKK 695,- SJOVEVARER.DK

flydende-hojttalerDenne vandtætte flydende højttaler kan flyde og fungere i alle former for vand. Den modtager musikken trådløst fra basisenheden, som du kobler til din MP3-afspiller eller computer med den medfølgende hovedtelefonledning. Derefter kan du starte din vanddans! Højttaleren virker naturligvis lige godt i haven, på altanen og hvor som helst, hvor du har brug for en transportabel og vandtæt højttaler!

Køb den hos CoolStuff