Warning: include_once(/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20
Bacon - verdens bedste krydderi - pris DKK 19 - 49,- SJOVEVARER.DK

BaconPop1Smagen af bacon er som bekendt fantastisk – og med den tanke er der kommet en del nye produkter på markedet. Hvad siger du f.eks. til popcorn, dipmix og læbepomade – alle med baconsmag ..?

Priser fra kr. 19,- til kr. 49,-