Warning: include_once(/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20
Sidste udkald for konkurrencen! - SJOVEVARER.DK

Lige nu (kl. 10.30 lørdag den 21. august 2010) er der kun 40 deltagere i konkurrencen om din yndlingsgadget og 2 ekstra præmier – der er med andre ord rigtig gode odds for at løbe af sted med en præmie. Læs mere på konkurrencesiden – klik her eller vælg konkurrence i menuen til højre.

Vær med i konkurrencen og det kan være dig der selv kan bestemme hvilken gadget du vil skal vinde! Vinderen trækkes 1. september 2010.