Warning: include_once(/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/sjovevarer.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/phoenixf/sjovevarer.dk/wp-content/advanced-cache.php on line 20
Hue med indbyggede høretelefoner - pris DKK 245,- SJOVEVARER.DK

musikhueHold varmen med Metallica eller Kandis – nu er det slut med at fryse ørene, når du hører musik. Huen der har indbyggede øretelefoner passer til alle MP3 afspillere som bruger “det lille” hovedtelefonstik, også kaldet 3,5 mm minijack – det er stort set alle MP3 afspillere og efterhånden også mange mobiltelefoner.

Den perfekte gave til ham eller hende der altid render rundt med hovedtelefoner i ørene, og dem kender vi vel alle en enkelt eller to af ..? :o)