prutte-maskinePrutte maskine med fjernbetjening. Plat ..? Ja, helt sikkert. Sjovt ..? Ja – og det kan du lige gange med 1000 ..! Prutter og bøvser har altid været sjove på den platte måde – og nu kan du få fjernbetjente prutter, det er verdensklasse.

Gem pruttemaskinen bag sofaen og tryk på fjernbetjeningen – uanset hvad andre siger, så er en fjernbetjent prutte maskine altså sjov :o)

Den kan bruges ved mange forskellige lejligheder – både til fester og i hverdagen, hvor du kan pranke ungerne eller din bedre halvdel. Er der nogle, der vælger at tage den med i skole, skal de forberede sig på store grin, men nok også på at pruttemaskinen bliver konfiskeret af læreren. Og så kan du trøste dig med, at læreren nok pranker de andre lærere oppe på lærerværelset :-)

Tidsindstillet pruttemaskine

En pruttemaskine, som du kan indstille til at prutte med forsinkelse – du har garanteret allerede nu udtænkt de første 2-3 situationer, sådan en pruttemaskine kan være sjov i. Det er alletiders underholdning, når du til julefrokosten lige sætter den fast under chefens stol, mens han eller hun er på toilettet. Alle bryder sammen af grin, når pruttemaskinen går i gang – eller næsten alle, hvis din chef ikke har humor. Den er også god til at sprede lidt sjov på kontoret eller på mandagsmødet, hvor alle alligevel sidder og halvsover.

Køb tidsindstillet pruttemaskine i dag og den leveret direkte til din adresse: Køb her

forhandler

Tidsindstillet pruttepude facts

  • Pris: Kr. 99,95
  • Er det sjovt: Ja – mega sjovt :-)
  • Batterier: 4 stk. AA (medfølger ikke)
Tidsindstillet Pruttemaskine

Pruttepude kostume

Er der panik til kostumefesten? Her får du det nemmeste kostume, og som samtidig er orginalt; hvad siger du til at dukke op til festen som en stor pruttepude? Prutter er altid sjove, og når du er klædt ud som en pruttepude, er der smile-garanti hos de andre du møder til festen. Og der er en fordel ved at klæde sig ud som pruttepude – det er let at gå rundt og give krammere, når du er klædt ud som en pruttepude. Du udser dig blot dem, du helst vil kramme, og går hen og krammer mens du laver pruttelyde – du får et kram og alle får sig et godt grin. Hvem ved, hvad det kan føre til i løbet af aftenen? Uanset om du leder efter den eneste ene, eller om du bare vil have en sjov udklædning, er dette kostume oplagt.

Køb pruttepude kostumet i dag og få 90 dages returret: Køb her

forhandler

Pruttepude kostume facts

  • Pris: Kr. 249,00
  • Materiale: 100% polyester
  • Er det sjovt: Ja – mega sjovt :-)
  • Størrelse: One-size
Pruttepude Kostume
Pruttepude Kostume
Pruttepude Kostume