På et så mættet og blomstrende marked kan det være overvældende at forsøge at suse ud, hvilke CBD-mærker der faktisk er din tid værd. Er alle CBD-mærker virkelig skabt ens? Ikke nødvendigvis.

Så når man studerer CBD produkter er det okay at være selektiv, specielt når det gælder dit fysiske og mentale helbred. Heldigvis har vi lavet dine lektier for dig. Og efter at have sorteret igennem bands og produkter fra hele verden, har vi fundet Cibdol – et schweizisk baseret firma og en pålidelig transparent manufaktur af CBD produkter i ægte kvalitet.

Hvorfor Cibdol af alle andre brands? Lad os tag det en ad gangen. For det første, bruger Cibdol en unik process (passende refereret til som “Cibdol processen”) der involverer CO2 udvinding, CBD decarboxylering, rensning, terpen berigelse og endelig kvalitetskontrol af alle produkter ved hjælp af omfattende test. Alt det her betyder at Cibdol produkter indeholder ingen kemikalier eller gødning og deres olier indeholder ikke voks, fedtstoffer eller klorofyl – så de ender aldrig op med den sorte farve eller den pastaagtig konsistens, som man måske ellers ser hos nogle konkurrerende produkter.

Mens CBD generelt er kendt for at have et væld af mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele, tager Cibdol ekstra omhu for at fremstille produkter, der imødekommer ethvert behov, en kunde måtte have. Produktlisten spænder fra cremer til olier, alt sammen skræddersyet til behandling af specifikke lidelser, så produktet virkelig kan komme helt ind til kernen af problemet. Acne? Eksem? Psoriasis? Cibdol laver en creme til hvert problem.Er du stresset og på udkig efter noget til at styrke sig på? Føj Cibdols 230 mg CBD-olie til din te. Står du på fødderne hele dagen? Cibdols CBD fodcreme angriber smerten lige med det samme, mens den også bruger aloe vera og calendula for at efterlade din hud blød og glat. Hvert produkt består af helt naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt for at sikre, at CBD er bedst effektivt.

Bortset fra den grundige karakter af Cibdols proces og kvaliteten af deres produkt, er det som virkelig adskiller mærket, deres kerne-firmaværdier. Nogle CBD-virksomheder hævder måske, at alle cannabinoid koncentrationer er de samme, men Cibdol forstår, at koncentrationen varierer gennem en afgrøde. Det er grunden til, at de tager personlig pleje for at teste og analysere deres hampplanter for at måle niveauet af CBD og vurdere, hvilken yderligere test der skal udføres. De tester al deres jord for forurening og sørger for, at der ikke er tegn på kunstige forurenende stoffer eller tilsætningsstoffer, og eliminerer spor af skadelige bakterier.

Så der er ingen grund til at føle sig overvældet af alle de forskellige CBD-mærker derude – Cibdol-produkter er vidt tilgængelige og kan købes fra deres hjemmeside og via andre forskellige CBD-markedspladser. Det er et brand du ved du kan stole på, en kvalitet der kan garanteres og et valg du kan føle dig godt tilpas ved.